Hoi! Ik ben Tim. Interaction Designer in de maak en bijna klaar met de opleiding Communication & Multimedia Design aan De Haagse Hogeschool. Ik ben op zoek naar een bedrijf met een uitdagende afstudeeropdracht. Ben of ken jij iemand met een passende opdracht? Neem dan gerust contact op, bij voorkeur per e-mail. Of download hier in compacte vorm mijn cv.

Werkervaring

IkbenTimEigenaar | september 2018 – heden Misschien herken je het wel. Je zit op een verjaardag en je wordt aangetikt door een vage bekende: “jij doet toch iets met computers?” wordt er vervolgens gevraagd. Vanuit deze situatie heb ik inmiddels al verschillende ondernemers geholpen met:

   • Advies over bestaande websites m.b.t. kosten & hosting; 
   • Opzetten van WordPress/ Joomla websites;
   • Optimaliseren van bestaande websites/ webshops;
   • Herontwerpen van verouderde websites/ webshops.

Wellicht zit je nu vol vragen of wil je gewoon het gesprek aangaan. Neem gerust contact op. Bij voorkeur per e-mail. Owja vanwaar de naam IkbenTim? Als je twintig keer per dag je achternaam moet spellen, dan ga je wel op zoek naar een makkelijkere manier.

NijghInteraction Design student | februari 2018 – juni 2018 Niets werkt aanstekelijker dan enthousiasme. Iets verkopen – een idee, een product, een droom, een service – het draait allemaal om dat vuur, om die gedrevenheid. Elk succesvol merk is ooit zo begonnen en gegroeid. Nijgh zoekt dat oergevoel op, steekt het aan of laat het oplaaien. Daarvoor werken we intensief samen met Xim Systems op branding, techniek en content. Anders gezegd: Moving Mobile Magic.

In de periode bij Nijgh heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het ontwerpen van Electronic Direct Mailing’s (EDM) en Display Advertising. Deze werkzaamheden heb ik onder andere mogen uitvoeren voor merken zoals illy, Bonusan en Euromaster.

Just BrandsE-commerce stagiair | februari 2017 – juni 2017 Just Brands. Dynamisch modebedrijf met 25 jaar aan ervaring en kennis. Met drie unieke merken voor elk type man. Elk een eigen verhaal en herkenbare stijl. Elke dag proberen onze specialisten onze klanten blij te maken met de collecties van PME Legend, Vanguard en Cast Iron. Online of in één van de eigen achttien winkels.

Tijdens mijn stageperiode heb ik vanuit Just Brands de vrijheid gekregen om op zoek te gaan naar mogelijke verbeteringen binnen de websites. Uiteindelijk heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het onderzoeken van de effectiviteit van de betaalprocedures binnen de websites van Just Brands.

Just BrandsParttime verkoopmedewerker | april 2014 – mei 2017 Vanaf april 2014 tot mei 2017 heb ik met trots deel uitgemaakt van het Rotterdamse team van Just Brands. Werken bij Just Brands is bijna hetzelfde als werken met vrienden. Binnen het hechte team hadden wij een gezamenlijke passie voor het blij maken van klanten.

Als parttime verkoopmedewerker ben ik grotendeels bezig geweest met het adviseren van de klanten en voorraadmanagement. Achter de schermen hield ik mij bezig met het opleiden van nieuwe medewerkers. Dit aan de hand van het 9-stappenplan, het interne opleidingsplan van Just Brands.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!